Hirdetés:
   

Főoldal Eureka data.hu Eureka 3.évad data.hu

Téma: Eureka 3.évad data.hu

Eureka 3.évad data.hu
#TÉMAINDÍTÁS 2021-12-01 13:49
Eureka 3.évad data.hu
Magyar cím: Eureka

Eredeti cím: Eureka

Év: 2006 - 2012

Történet:

Akció, Sci-fi, Dráma

Albert Einstein és más megbízható tanácsadók segítségével, Harry S Truman elnök megbízást adott a Pacific Northwest egy távoli területének egy szuper titkos lakóhely fejlesztésére, ami arra szolgálna, hogy nevelje és védje Amerika legértékesebb szellemi erőforrásait. Hogy ott dolgozzanak a nemzet gondolkodói és zseniijei a következő tudományos és technológiai korszakon, hogy ott éljenek és dolgozzanak egy támogató környezetben.

A legjobb tervezőket és építőket megbízták, hogy építsenek egy kellemes helyet a felülmúlhatatlan zsenik számára, ahol lakhatnak és gyermekeik is a legjobb oktatási, és egészségügyi ellátásban részesülhetnek, hogy az élet legjobb, legkellemesebb, minőséget ajánljanak fel számukra. Hozzanak létre egy közösséget mely, vetekszik minden idillikus Amerikai kis várossal, egy jelentős különbséggel: ez a város soha nem jelenne meg semmilyen térképen, kivéve a Pentagon állttal használtakon.

Így született meg a város melynek neve: Eureka. De ebben a kis városkában kívülről minden olyan volt mint más városban, például a ruha félék sem különböztek a szokásostól.

Itt is megtalálható a szórakozott professzor sztereotípia, mégis az elmúlt 50 év tudományos és technológiai ugrások többségét Euréka elit kutatói termelték. Sajnos a tudományos kutatás nem mindig végződik úgy, ahogy azt tervezik, és a kísérletek néha különös melléktermékkel járnak.

Szakmai féltékenység, viszonzatlan szerelem, függőségből eredő depresszió, és az élet számtalan mindennapos kihívásból erednek, Euréka városlakóinak a problémái. A város egyedülálló tehetsége, nyugtalan pszichéje és korlátlan erőforrása, lehetővé teszi, hogy a legjobban tudja időzíteni a komoly aggodalomra okot adó veszélyessé váló problémákat.

Ahol az emberi gyarlóság találkozik a szuper tudománnyal, ott kezdődik Eureka..

Szereplők:

Colin Ferguson - Jack Carter
Salli Richardson-Whitfield - Allison Blake
Erica Cerra - Jo Lupo
Neil Grayston - Douglas Fargo
Joe Morton - Henry Deacon
Chris Gauthier - Vincent
Jordan Danger - Zoe Carter
Niall Matter - Zane Donovan
Ed Quinn - Nathan Stark
Debrah Farentino - Beverly Barlowe
Tembi Locke - Grace Monroe
Christopher Jacot - Larry Haberman
Kavan Smith - Deputy Andy 2.0

A további tartalom megtekintéséhez jelentkezz be az oldal legtetején vagy regisztrálj!


Eureka 3.évad data.hu hozzászólásai:


 Az oldalunk bizonyos funkciókhoz sütiket (Cookie) használ. A részletekért olvasd el felhasználási feltételeket! További információ